Temautställning 2022 - Dalsländska Ögonblick III

Årets temautställning, Dalsländska Ögonblick III, visar bilder tagna av alla oss som bär Dalsland nära våra hjärtan. I samband med att infartsskyltar skulle bytas ut arrangerade Melleruds kommun en fototävling, öppen för allmänheten att skicka in sina bidrag. En mängd fina bilder från både Mellerud och övriga Dalsland kom in, och man beslutade att göra en fotoutställning i Dalsland Center av inkomna bilder. Stort tack till alla er som skickade in fina bidrag!

Men... det är inte försent än!! Utställningen kommer att växa under sommaren och både invånare och besökare är välkomna att skicka in sina bidrag via denna länk.

 

Morgan och Ulla - infartsskylt

På valborgsmässoafton avtäcktes de nya skyltarna av vinnaren, Ulla Larsson och kommunstyrelsens ordförande, Morgan E Andersson. Vinnarbilden föreställer magasinet vid Sunnanå hamn med en mäktig himmel i bakgrunden. Bilden väcker en nyfikenhet att vilja ta del av och upptäcka mer av vår bygd och lockar den som passerar förbi att kanske göra en avstickare och besöka något av alla våra smultronställen.